ALGEMENE VOORWAARDEN:

DoTerra
Algemene voorwaarden Wellness advocate. Een Wellness advocate is een klant die zelf aan de slag gaat met het delen en verkopen van de DoTerra producten.

Algemene voorwaarden Wholesale customer. Een Wholesale customer is een klant die enkel voor eigen gebruik de producten aanschaft.

1. Prijsstelling:
Alle getoonde prijzen zijn inclusief BTW.

2. Herroepingsrecht:
Binnen 14 dagen nadat de goederen ontvangen zijn retour zenden.
Retourzending is alleen mogelijk als het artikel ongebruikt/ongeopend is.
Rembours gebeurd na ontvangst van de goederen.
De klant is verantwoordelijk voor de retourzending en verantwoordelijk voor het bewijs van terugzending.

3. Klachten bij aflevering goederen:
Indien de verpakking beschadigd is bij levering, gelieve een schadeclaim in te vullen bij het afleverbedrijf. Levering van pakketpost vindt door de week plaats.
Accepteer a.u.b. geen beschadigde pakketten of pakjes! Weiger de goederen in geval van schade in ontvangst te nemen en laat het ons weten.
Wanneer u niet kunt weigeren om de goederen in ontvangst te nemen dan dient u de bezorger te vragen om een bewijsstuk van de beschadigingen en vervolgens contact met ons op te nemen.
Controleer a.u.b. direct bij de ontvangst van de bestelde goederen of deze compleet en onbeschadigd zijn.

4. Levering
Normaal gesproken wordt uw pakket binnen 2-4 werkdagen verstuurd. Voor grotere bestellingen, kan het iets langer duren.

5. Verzendkosten
Verzendkosten voor klant.

6. Orderbevestiging
Zodra wij uw bestelling ontvangen hebben, ontvangt u een bevestiging per e-mail met informatie over uw bestelling. Gelieve uw orderbevestiging te controleren. We willen dat u met onze diensten en onze producten 100% tevreden bent. Bij vragen kunt u een mail sturen naar Yvonne Scholtes info@wylifestyle.nl of bellen 06-21448519.

7. Fout in de uitgeverij
Behouden wij ons het recht voor om met terugwerkende kracht de prijzen te corrigeren, teksten afgedrukt / verkeerd geschreven of in andere geschikte media. Behouden we ons ook de prijsaanpassingen (zoals veranderingen in de prijzen van onze leveranciers, technische fout in de webshop, browser of server.

8. Leeftijd
De leeftijdsgrens voor postorder is 18. We hebben echter geen geautomatiseerde systemen die het elimineren van aankopen door minderjarigen aantonen.

9. Privacy
WY Lifestyle is verantwoordelijke voor de verwerking van de persoonsgegevens die u als klant bij ons aanlevert. Uw persoonlijke gegevens zullen worden verwerkt om klantrelaties te onderhouden.
U kunt verzoeken om persoonsgegevens te laten corrigeren of verwijderen.
We willen dat u met onze diensten en onze producten 100% tevreden bent. Bij vragen kunt u een mail sturen naar Yvonne Scholtes info@wylifestyle.nl of
Bellen 06-21448519.

10. Niet-betaling
De producten worden nooit verstuurd zonder betaling.

Beleid
U persoonlijke informatie zal nooit verkocht, geruild of gedeeld met andere bedrijven, organisaties of personen zonder uw toestemming. Wij gebruiken alleen informatie om u te voorzien van een goede service.