Disclaimer
Deze website is informatief van aard en de verstrekte informatie op deze websites wordt met de grootste mogelijke zorg samengesteld en geregeld aangevuld en/of aangepast. De beheerder neemt geen verantwoordelijkheid voor de juistheid van de post die worden gedaan door derden op Facebook en Instagram.
Deze website is niet bedoeld om diagnoses te doen, ziekten vast te stellen of claims te doen ter genezing van ziektes. De informatie die geplaatst word op de website is geenszins bedoeld als vervanging voor medische raad van professionele artsen. Iedereen die aan een ziekten of verwondingen lijdt, dient een gekwalificeerde arts te raadplegen.

Ondanks dat de producten van DoTerra zuiver zijn bestaat er een mogelijke wisselwerking tussen medicijnen en essentiële oliën. Bijwerking is een versterking van de bijwerking van de medicijnen. Let met name in de zwangerschap en bij gebruik van bloedverdunners goed op welke olie veilig te gebruiken is. Hiervoor kun je het Modern Essentials Boek of de Modern Essentials app gebruiken. Uiteraard kun je je arts raadplegen.
Luister in alle gevallen goed naar je lichaam!